Priit Tamm: riigist sõltuvaid otsuseid üle kahe kuu ette ei mõtle

05. juuni 2009, 19:29

Otsuseid, mis omakorda sõltuvad riigi
otsustest, ma rohkem kui paar kuud ette ei mõtle, sest riigi otsused võivad
pidevalt muutuda, ütles Äripäevale AS Mistra-Autex juhataja Priit Tamm, vastates
küsimusele, kas jätkad makseid teise pensionisambasse.

„Kuna see otsus tuleb teha alles sügisel, pole ma enda jaoks seda vastust veel välja töötanud, sest teades Eesti riigi tegevust, tulevad uued otsused päev-paar enne juba paika pandud kuupäeva saabumist,“ rääkis Tamm ning lisas, et praegust otsust jõutakse veel kümme korda ümber teha.

„Nendes küsimustes, mis puudutavad riigi otsuste tegemist, ma üldse rohkem kui kaks kuud ette ei mõtle,“ lisas ta. Samas tunnistas Tamm, et Eesti riik on nii heas kui halvas mõttes niivõrd paindlik ja igasugustele asjadele ning nii kiiresti reageeriv, et pole mõtet pikalt plaane teha. „Tuleb lihtsalt oodata kuupäev ära ja siis selgub, kas see, mis varem mõeldud, täna ka ikka kehtib,“ võttis ta vastuse kokku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2009, 20:37
Otsi:

Ava täpsem otsing