Sohvrid ajasid ülekäigurajal alla kaks inimest

06. juuni 2009, 09:25

Eile ajasid autojuhid ülekäigurajal taas
alla kaks inimest, vahendas politsei hommikustes liiklusuudistes.

5. juunil kella 10.38 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Papiniidu 8/10 asuvas kaubamaja parklas, kus sõiduauto Audi A6, mida juhtis 55aastane Ljudmila, sõitis otsa jalakäijate ülekäigurajal liikunud jalgratturile 36aastasele Jannole. Jalgrattur sai kergeid vigastusi.

Samal päeval kella 16.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Luise ja Koidu tänava ristmikul, kus ülekäigurajal teed ületanud 19aastane Tiina sai löögi sõiduautolt BMW 316i, mis lahkus sündmuskohalt. Esialgsetel andmetel juhtis autot juhtimisõiguseta 37aastane Stanislav. Jalakäija toimetati vigastustega Põhja- Eesti Regionaalhaiglasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. June 2009, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing