Levib kuulujutt avariist kolmes aatomielektrijaamas

07. juuni 2009, 13:38

Internetis ja SMSi teel levivad kuuldused
avariidest mitmes aatomielektrijaamas ei vasta kontserni Energoatom andmetel
tõele, vahendas Lenta. Novovoroneži, Kurski ja Balakovski aatomijaamad töötavad
tavapärasel režiimil.

Venemaa tuumajaamu majandava Energoatomi kohta on ka varem mitmesuguseid kuulujutte levitatud. Seda, et viimased kuulujutud vaibuma hakkavad, näitab muuseas veebisaidi russianatom.ru külastatavuse stabiliseerumine. Leheküljel avaldatakse infot aatomijaamade radiatsioonitaseme kohta.

Reedel, 5. juunil külastas russianatom.ru veebilehte 3000 inimest rohkem kui tavaliselt. Üks viimastest kuulujuttudest, mis lehekülje külastatavust hüppeliselt tõstis, rääkis 2008. aasta kevadel avariist Leningradi aatomielektrijaamas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. June 2009, 13:38
Otsi:

Ava täpsem otsing