Purjus poisikesed kihutasid õnnetusse

07. juuni 2009, 11:04

Eile toimus purjus noormeestega kolm
liiklusõnnetust. Drastilisema juhtumi puhul sõitis 15aastane purjus noormees
krossimootorrattal vastu majaseina, selgus hommikusest politseiinfost.

Kella 03.55 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinn-Lagedi maantee ja Lagedi ühendustee ristmikul, kus sõiduauto Opel Calibra, mida juhtis alkoholijoobes 21aastane Rivo, sõitis üle ohutussaare teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 13.32 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Loo tee 1. kilomeetril, kus sõiduauto VW Golf, mida juhtis purjus 19aastane Urmo, sõitis teelt välja, rullus katusele ja paiskus vastu puud. Sõidukis viibinud kaassõitjad 25aastane Toomas ja 19aastane Raymond toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 20.58 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Kernu vallas Kaasiku külas, kus krossimootorratas TMS Orion, mida juhtis napsine ja juhtimisõiguseta 15aastane noormees, kaotas juhitavuse ja sõitis vastu maja seina. Kokkupõrke tagajärjel sai vigastada mootorratta tagaistmel istunud 17aastane neiu. Kannatanu toimetati Põhja- Eesti regionaalhaiglasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. June 2009, 11:09
Otsi:

Ava täpsem otsing