Marcel Vichmann saadab Urmas Paeti Gruusias ja Armeenias

08. juuni 2009, 14:45

ASi GO Group suurosanik Marcel Vichmann
sõitis Eesti ettevõtjate delegatsiooni koosseisus koos välisminister Urmas
Paetiga visiidile Gruusiasse ja Armeeniasse.

Paet viibib 7.-13. juunini ametlikul visiidil Gruusias ja Armeenias, kus ta arutab riikide suhteid Eestiga ning koostööd Euroopa Liidu ja NATOga. Välisministrit saadab nii Gruusias kui Armeenias Eesti Kaubandus-Tööstuskoja poolt organiseeritud äridelegatsioon.

Äridelegatsiooni kuuluvad lisaks Vichmannile veel Priit Martinson (Chinest Group AS), Mihkel Tikk (eGovernance Laboratory), Ene Jõeveer (Holliger Grupp AS), Rain Potisepp (Home Art OÜ), Andres Linnas (Olerex AS), Ott Sarv (Smartlink OÜ), Mati Peekma (Standard AS) ja Eero Kotli (Uus Kuub OÜ) ja Liis Liivoja (kaubandus-tööstuskoda).

Koostöös Gruusia Investeeringute Agentuuri ja Armeenia Kaubanduskojaga korraldab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda mõlemas sihtriigis traditsioonilised äriseminarid, millele järgnevad kontaktkohtumised kohalike ettevõtjatega.

Kolmapäeval, 10. juunil toimub äriseminar Gruusias Tbilisis TBC Panga Marjanishvili konverentsikeskuses, kus osalejaid tervitavad Gruusia Investeeringute Agentuuri direktor Nino Baratashvili, rahandusminister Kakha Baindurašvili ning Urmas Paet. Gruusia Majandusarenguministeeriumi majandusanalüüsi ja majanduspoliitika osakonna direktor Lali Gogoberidze tutvustab Gruusia majanduse väljavaateid ning Gruusia rahvusliku investeeringute agentuuri investorsuhete koordinaator Beso Chantladze annab ülevaate Gruusia investeerimiskliimast.

11. juunil toimub äriseminar Armeenias Jerevanis Best Western Congress hotelli konverentsikeskuses. Sõna saavad Armeenia majandusminister Nerses Yeritsyan, Urmas Paet ja Armeenia Arengu Agentuuri juht Robert Harutyunyan. Tervitussõnavõttudele järgnevad Eesti äridelegatsiooni kuuluvate ettevõtete tutvustused ning Armeenia Arengu Agentuuri esindaja Liana Abelyani poolt Armeenia riiki ja majandust tutvustav presentatsioon.

Samuti kohtuvad Eesti äridelegatsiooni esindajad Gruusia peaministri Nikoloz Gilauri ja Armeenia peaministri Tigran Sarkisjani ning Armeenia ja Gruusia majandusministritega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2009, 14:48
Otsi:

Ava täpsem otsing