Riigikogu komisjonid valisid uued esimehed

08. juuni 2009, 12:01

Riigikogu rahanduskomisjonis ja
keskkonnakomisjonis toimusid täna seoses muudatustega valitsuse ja Riigikogu
koosseisus esimehe ja aseesimehe valimised.

Rahanduskomisjonis sai uueks esimeheks rahandusministriks siirdunud Jürgen Ligi asemel Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Taavi Rõivas ja aseesimeheks Rahvaliidu fraktsiooni kuuluv Tarmo Mänd. Rõivast toetas 6 ja Mändi 5 komisjoni liiget. Teisi kandidaate ei esitatud, teatas Riigikogu pressitalitus.

Keskkonnakomisjon seadis üles kolm kandidaati: Eestimaa Roheliste fraktsiooni kuuluva Mart Jüssi, Keskerakonna fraktsiooni kuuluva Rein Ratase ja IRLi kuuluva Erki Noole. Komisjoni esimeheks siseministriks siirdunud Marko Pomerantsi asemel valiti 4 häälega Mart Jüssi. Ratas ja Nool said kumbki 3 häält. Peale liisuheitmist osutus komisjoni aseesimeheks valituks Erki Nool.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2009, 12:01
Otsi:

Ava täpsem otsing