Robert Antropov läheb Ojulandi asemel riigikokku

08. juuni 2009, 13:54

Euroopa Parlamenti valitud Kristiina
Ojulandi asemel läheb riigikogusse Paldiski Sadama juht Robert
Antropov.

"Kui inimesed on mind usaldanud ja hääle andnud, siis teist teed ei ole, loomulikult tuleb minna ja seda kohustust edasi kanda," ütles Paldiski Sadamad ASi juhatuse esimees Robert Antropov Virumaa Teatajale.

Antropov tõdes, et parlamenti tööle minnes, peab ta ettevõtete juhatustest välja astuma ja nõukogu liikmena jätkama, ka kaotab ta parlamenti minnes sissetulekus. "Aga raha ei ole määrav, riigikogu töö on mulle uus väljakutse ja see annab uued võimalused edasi liikuda," lausus Antropov. Enda sõnul tahab ta riigikogus hakata tegelema eeskätt transpordi, logistika ja transiidi valdkonnaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2009, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing