AUTOD: uus Honda linnamaastur tootmisküps

09. juuni 2009, 11:26

Honda täiesti uuest linnamaasturist oleme
pilte näinud ennegi, aga nüüd saime fotod, kus katseauto on täiesti
tootmisküpses kuues, kirjutavad Automedia spioonifotograafid.

Turist Michael Balisky veetis parasjagu puhkust Tennessees mägedes, kui ta sattus peale kahele Honda katseautole.

Uus cross-over Honda Crosstour põhineb Honda Accordi veermikul ja tootma hakatakse autot käesoleva aasta septembrikuus East Liberty tehases Ohios. Accord linnamaastur sobib mudelivalikus CR-V ja Pilot’i vahele ja peaks hakkama rinda pistma Toyota Venza linnamaasturiga.

Mootorivaliku kohta andmed veel puuduvad, aga on tõenäoline, et kasutatakse praegu tootmises olevaid jõuallikaid. Mõni aeg varem märkasime Honda mootoreid testitavat koos 2010 a Acura RDX’ga ja panime ka tähele, et RDX’i 2,3liitrise neljasilindrilise turbomootoriga katseautod kiirendasid üsna kärmelt. Ilmselt kasutatakse seda mootorit ka Accord linnamaasturil.

Asi, milles aga võime olla täiesti kindel, on see, et Crosstour’i saab ka neliveolisena, ja see tähendab, et uus linnamaastur võib uhkeldada Honda VTM-4 AWD nelikveosüsteemiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 11:26
Otsi:

Ava täpsem otsing