Piritale kavandatakse uut rannahoonet

09. juuni 2009, 10:00

Tallinna linnavalitsus algatab
detailplaneeringu, mille eesmärgiks on rajada Piritale uus, vaba aja veetmise
võimalusi pakkuv rannahoone, ühtlasi on plaanis jahisadamat laiendada.

„Pirita jõe suudme paremkalda alale detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on supelranna ja jahisadama naabrusse mitmesuguseid vaba aja veetmise võimalusi luua ning suurenenud nõudluse tõttu kitsaks jäänud Pirita jahisadamat laiendada,“ ütles abilinnapea Taavi Aas.

Planeeritava maa-ala suurus on 11,74 ha, eesmärgiks on ehitada alale sotsiaalse suunitlusega kuni kolmekorruseline mitmeotstarbeline ärihoone, rekonstrueerida olemasolev kai ning ehitada juurde 41-kohaline jahtlaevade kai. Ärihoonesse on kavandatud vabaajakeskus, sadamaruumid, ujula, spordiklubi, kauplus, purjespordikeskus, kohvik ja vetelpäästestaap. Planeeritav mitmeotstarbeline hoone muudab piirkonna atraktiivsemaks ja aastaringselt aktiivselt kasutatavaks.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Liivi Port Services OÜ. Detailplaneeringu eskiisi koostas Optimal Projekt OÜ. Peale detailplaneeringu algatamist korraldab Pirita Linnaosa Valitsus planeeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse avaliku arutelu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing