Kuidas näidata end võitajana?

ÄP 10. juuni 2009, 00:00

Reformierakonna esinumbriks olnud Kristiina Ojuland väitis, et valimised võitis praegune valitsusliit, sest Reformierakond ja IRL kogusid kokku 109 000 häält. Äripäev soovitab Reformierakonnal liita sellele arvule kõik need, kel oli küll valimisõigus, kuid kes pühapäeval valima ei tulnud. Nii saab veelgi suurema numbri ja võit tunduks mäekõrgune. Peaministripartei saab öelda, et kõik kojujäänud inimesed olid praeguse valitsusega väga rahul, sest muidu oleksid nad tulnud ju valima. Nende valimiste võitja oli Indrek Tarand ja Reformierakonna juhtidel oleks tark seda tunnistada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:07

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing