AUTOD: kõige väiksem CC

10. juuni 2009, 14:39

Neil Automedia spioonifotodel on lahtine
versioon Renault Twingost, mis baasvarustuse hinnatasemel peab hakkama
konkureerima Opel Tigra ja Peugeot 207 CCga.

Twingo CC’l on üheosaline kokku klapitav kõvakatus (erinevalt tavapärasest riidest katusest), mis kaitseb nii halva ilma kui ka õnnetuse eest, ent laseb võimaluse korral nautida ka suve ja päikest. CC’l on neljasilindriline 1,2liitrise töömahuga mootor, mida kasutatakse ka tava-Twingol, siin on aga võimsust suurendatud 120 hobujõuni. Twingo CC’st saab üks odavamaid avaautosid.

Kõige esimesed (vale)teated ja (võlts)fotod andsid teada, et Twingo CC ideeauto esmaesitlus tulevat 2007. a Frankfurti autonäitusel. Läinud aastal loodeti tootmisküpset versiooni silmata Pariisi autonäitusel ja siis jälle Genfis, aga Twingo CCd pole ikka veel ette näidata, va katseautod, mida me juba näinud oleme. Ei ole teada, mis on viivituse põhjus, aga naised turul räägivad, et inseneridele valmistab muret just kokku klapitav kõvakatus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 14:39
Otsi:

Ava täpsem otsing