Leedo: Delfi on enda võttest selili!

10. juuni 2009, 12:43

Ärimees Vjatšeslav Leedo rõõmustas
Riigikohtu lahendi üle, sest tema hinnangul on inimesed seni netisõimu ees
olnud kaitsetud.

"Kahetsusväärselt on olukord selle kohtusaaga ajal läinud mitte paremaks vaid halvemaks. Inimesed on netis leviva sõimu ees olnud seni täiesti kaitsetud. Mul on väga hea meel, et kõik kolm kohtuastet leidsid, et karistamatu sõim ei ole meie riigis siiski aktsepteeritav ja see annab lootust, et midagi lähiajal muutub," arvas Leedo.

Leedo väitel ei sõdinud keegi selles kaasuses vaba sõna vastu. "Need, kes seda arvamust aastate jooksul kujundasid, üritasid tegelikult mõjutada kohtusüsteemi ja survestada hagejat. Mul on hea meel, et see ei läinud läbi ja nüüd nad omast võttest selili," märkis suurettevõtja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 15:13
Otsi:

Ava täpsem otsing