Swedbank: plaanime Visa liikmelisuse viia üle Rootsi

10. juuni 2009, 20:41

Swedbank töötab selle nimel, et viia Visa
liikmelisus lähinädalate jooksul meie Läti, Leedu ja Eesti firmadest üle Rootsi,
sõnas panga arvelduslahenduste divisjoni direktor Maivi Hanson.

Hanson kinnitas, et Visa pole esitanud Eestis samasugust nõuet nagu Lätis. "Swedbank töötab selle nimel, et viia Visa liikmelisus lähinädalate jooksul meie Läti, Leedu ja Eesti firmadest üle Rootsi. Visa on seda ka aktsepteerinud, mis meie hinnangul tähendab, et lisagarantiisid pole vaja. Loodetavasti selgub lõplik lahendus enne juunikuu lõppu," rääkis ta.

Hanson lisas, et kliendi jaoks ei muutu midagi - ei suurene kaardi aastamaks ega intress. "Swedbanki krediitkaartide arv on selle aasta viie esimese kuu jooksul püsinud stabiilsena," märkis ta.

Hanson ütles, et Sewdbank pole aga täheldanud, et Eestis toimuks juba mõnda aega paaniline krediitkaartide limiitide vähendamine ja kaartide sulgemine, just kohusetundlike ja piisava kapitaliga klientide puhul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 20:41
Otsi:

Ava täpsem otsing