Versace moemaja uus juht on nimetatud

10. juuni 2009, 10:59

Moemaja Versace uueks juhiks saab Gian
Giacomo Ferraris, kes hakkab ettevõtet juhtima alates juuli keskpaigast,
kirjutab Financial Times.

Alles eelmise nädala lõpul teatas moemaja, et senine juht Giancarlo Di Risio on lahkumas.

„Hr Ferrarise juhiks nimetamine näitab aktsionäride ja nõukogu kindlat soovi jätkata tugeva, kompetentse ja ühtse juhtimise garanteerimist Versace Grupis,“ teatas ettevõte. Ferraris on luksuskaupade valdkonnas olnud tegev juba kaks aastakümmet, sealhulgas Gucci Grupis ja Jil Sanderis, millest viimases töötas alates aastast 2004.

Varasemad kolleegid kirjeldavad uut Versace juhti kui tõelist talenti omal alal: „Tal on kaks suuremat väärtust – ta tõepoolest mõistab tootmise ja tarneahela tööd ning lisaks suudab hämmastavalt hästi hakkama saada ka moemaailmas väga tihti esineva kõrge ego-kontsentratsiooniga, sest endal tal seda pole,“ sõnas avalikkusele tundmatuks jääda soovinud kolleeg.

Siiski ootab Milano huviga, kuidas töö Versace moemajas kulgema hakkab, sest ettevõtte loovjuht ja president Donatella Versace on kaunis otsusekindel ja võimukas. Just suhete halvenemist temaga globaalse olukorra halvenemise taustal nähakse eelmise juhi Di Risio lahkumise taga.

Eelmisel aastal suutis Versace moemaja oma käivet veel kasvatada, kuid selle aasta esimesse kvartalisse jäi juba käibe 13,4protsendiline kukkumine.

Versace Grupi omanikud on ettevõtte looja, varalahkunud Gianni Versace õde Donatella, vend Santo ja õetütar Allegra Versace, kellele kuulub ettevõttest suurim osa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 11:03
Otsi:

Ava täpsem otsing