Ojuland astus tagasi riigikogu aseesimehe kohalt

11. juuni 2009, 11:08

Riigikogu aseesimees Kristiina Ojuland
esitas täna tagasiastumise avalduse riigikogu aseesimehe kohalt, kuna ta on
valitud Euroopa Parlamenti.

Ojulandi sõnul esitas ta oma tagasiastumispalve selleks, et uus valitav riigikogu juhatuse liige saaks kiiremini ja veel enne riigikogu istungjärgi lõppu sisse elada rjuhatuse töistesse küsimustesse, teatas riigikogu pressitalitus.

"Tahan tänada oma kolleege riigikogu juhatusest, auväärt riigikogu esimeest Ene Ergmat ja riigikogu aseesimeest Jüri Ratast konstruktiivse ja meeldiva koostöö eest. Suur tänu kõikidele riigikogu liikmetele," ütles Ojuland.

Riigikogu uute aseesimeeste valimised toimuvad esmaspäeval, 15. juunil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. June 2009, 11:08
Otsi:

Ava täpsem otsing