Ansip: kellelt loodavad ametiühingud hüvitisi saada

12. juuni 2009, 19:10

Riigl pole raha, ettevõtjatel pole raha -
kelle käest ametiühingud oma suuremaid hüvitisi saada loodavad, küsis
peaminister Andrus Ansip täna Vikerraadio «Reporteritunnis» ametiühingute
streigi ja nende nõutavate hüvitiste teemal rääkides.

«Vaadake viimast statistikaameti teadet tööandjate-ettevõtjate kasumi kohta, mis on kurb, isegi masendav, kõneledes sellest, et ettevõtete kasumid on langenud 75 protsenti. Minu küsimus on, kus kohast loodetakse neid külluslikke hüvitisi saada,» rääkis peaminister, kirjutab E24.ee.

Ansipi sõnul tuleb töötuskindluse määra niikuinii veel tõsta ning kui jätta hüvitised kärpimata, tähendaks see sulaselget töötukassa pankrotti. «Ei tööandjad ega töövõtjad ole sellest huvitatud,» leidis peaminister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2009, 19:10
Otsi:

Ava täpsem otsing