Ekspresident George Bush tähistas 85. sünnipäeva langevarjuhüppega

13. juuni 2009, 16:23

USA endine president George Bush tähistas
eile oma 85. sünnipäeva langevarjuhüppega kodu lähedal Maine'i osariigis.

Bush põhjendas hüpet sooviga kogeda vabalt langemist ning ühtlasti tahtes näidata, et ka eakad inimesed võivad olla aktiivsed ja tunda elust mõnu. BBC teatel nautis ekspresident tandemina sooritatud langevarjuhüpet niivõrd, et kavatseb seda korrata viie aasta pärast oma 90. sünnipäeval.

Aastail 1989-93 Ühendriikide presidendi ametis olnud Bushile oli see elus seitsmes langevarjuhüpe. Esmakordselt oli ta sunnitud seda tegema teise maailmasõja ajal, mil tema lennuk tulistati 1944. aastal Vaikse ookeani kohal alla.

Eilsele hüppele olid tulnud kaasa elama ka Bushi abikaasa Barbara ning nende pojad: tänavu jaanuaris presidendiametist priiks saanud George W. Bush ja endine Florida kuberner Jeb Bush.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 16:24
Otsi:

Ava täpsem otsing