Poom: tippude hiigelpalgad on süsteemi viga

13. juuni 2009, 12:16

See on süsteemi viga, et
tippjalgpalluritele makstakse palgaks hiigelsummasid, ütles sel nädalal suurest
spordist lahkunud Eesti koondise väravavaht Mart Poom.

Ükski mängija ei ole väärt seda, et saada näiteks 100 000 naela (üle 1,8 miljoni krooni – toim) nädalas, olgu ta nelja jalaga või mis tahes supertalent, kinnitas Poom Postimehele.

"Olen ka mõnikord mõelnud, kui on tehtud suuri väravavahtide oste, et kas too ostetud mees on minust tõesti nii palju parem, et tema eest pakutakse nii meeletut summat," rääkis ta. "On klubisid, kes on valmis selliseid summasid maksma ja on klubisid, kes seda ei suuda," lisas Poom.

"Kui oleksin ainult rahast motiveeritud, oleksin löönud Derby Countys rusika lauale, kui Everton ja Manchester United tegid klubile neljamiljonilise ja Ipswich vist viie miljoni naelase pakkumise," rääkis Poom ning märkis, et raha pole teda kunagi motiveerinud – kui teed tööd korralikult, tuleb ka tasu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing