Seiklusturism kannatab majanduskriisi tõttu vähe

13. juuni 2009, 21:41

Jahe ilm ja majanduskriis annavad vähem
tööd kodumaisele meelelahutustööstusele, kuid seiklusturismi harrastajad on oma
hobile truud.

Dirhami sadamas valmistutakse retkeks Neugrundi – kunagisse meteoriidikraatrisse, kus peale selle võib vaadata purukspommitatud sõjalaeva rususid. Sukeldumisklubi Live House juhataja Jako Verniku sõnul teeb 350kroonise retke kaasa vähem inimesi kui varem – täna oli paadis viis meest, kuigi mahuks kümme. "Kui vanasti võisid kolm päeva järjest laagrit pidada ja inimene tuli ja oli nõus ostma söögi ja maksma rohkemate asjade eest, siis täna tuleb vaadata, kust see piir jookseb, et mida talle pakkuda," rääkis Vernik "Aktuaalsele kaamerale".

Nõmme seikluspargis polnud õppeaasta viimastel nädalatel klientidest puudus, kooliõpilasi oli ehk isegi rohkem, arvas seikluspargi vaneminstruktor Valdek Udris ning lisas: "Mul on tunne, et masuaja kooliekskursioonid tehakse lähedale, kui ei ole vaja kaugele sõita."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 22:01
Otsi:

Ava täpsem otsing