Virtsu elanikud nakatusid seni teadmata viirusse

13. juuni 2009, 13:09

Virtsu elanikud kurdavad nädal tagasi
alguse saanud haigusnähtude üle, just sel ajal hakkas tööle uus puurkaev, mis
pumpas kodudesse rohekat ja sõrmede vahel libe tunduvat vett.

"Naine põdes neli-viis päeva, tüdruk kaks päeva tagasi, ise lõpetasin täna," ütles eile ajalehele Lääne Elu tundmatuks jääda soovinud Virtsu elanik, kelle sõnul oli kogu perel äge kõhulahtisus, abikaasal ja tütrel ka iiveldus.

Perearst Külli Raudsik ütles, et tema poole on pöördunud palju Virtsu elanikke, kes kurdavad kõhulahtisuse ja iivelduse üle, täpse haigestunute arvu jättis ta ütlemata. Nii inimestelt kui ka veest võetud proovide tulemused selguvad esmaspäeval, Tallinna laboris uuritakse, kas virtsulased on haigestunud hoopis salmonelloosi või düsenteeriasse.

Matsalu Veevärgi juhataja Marko Matsalu sõnul valmis Virtsus uus puurkaev, millest võis aleviku torustikku pumbatavasse vette sattuda savi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 13:09
Otsi:

Ava täpsem otsing