Regatt Piirist piirini jääb firmade huvipuudusel ära

14. juuni 2009, 12:19

Esmaspäeval, 15. juunil toimuma pidanud 9.
purjeregatt "Piirist piirini" jääb ettevõtete huvipuuduse tõttu ära, ütles Kalev
Jahtklubi juhatuse liige Mairold Metsaviir.

Igasuvisel purjeregatil "Piirist piirini" on ettevõtted rentinud endale kogu nädalaks jahi ja sõitnud sellega mööda Eesti põhjarannikut võidu, kuid sel aastal ei avaldanud ükski firma ühel või teisel põhjusel soovi purjeregatist osa võtta.

Metsaviir ütles Virumaa Teatajale, et loodetavasti järgmisel aastal on majanduslikult parem seis ning regatile suudetakse elu taas sisse puhuda: "See on purjetamise propageerimise mõttes meie jaoks hästi oluline ja kindlasti tahame seda uuesti teha".

Vergi sadama projektijuhi Talvi Lutheri sõnul üllatas ja kurvastas neid teade purjeregati ärajätmisest: "Vergi jahisadama seisukohalt oleks see olnud suur tunnustus ja kindlasti üks suve toredaim üritus".

Tavaliselt on regatil osalenud 10-15 jahti, mis piki Eesti põhjarannikut seilates külastavad teele jäävaid sadamaid – näiteks Loksat ja Vergit – ning seejärel purjetavad Tallinna poole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. June 2009, 11:40
Otsi:

Ava täpsem otsing