Vihmasel Grillfestil 10 000 osalejat

14. juuni 2009, 14:58

Eile Türi järve ääres ja lauluväljakul
toimunud toidufestivali Grillfest külastas katkematust vihmasajust hoolimata 10
000 inimest.

Peakorraldaja Auris Rätsepa sõnul üritas ilmataat sel aastal festivali toimumist takistada, kuid toidusõbrad sellest ei hoolinud. "Päeva jooksul said kohalolijad nautida sisukat kultuuri-ja meelelahutusprogrammi, jälgida nelja suurt toiduvalmistamise võistlust ja kalapüügivõistlust, lisaks toimusid erinevad toiduteemalised koolitused," teatas ta.

Kuigi inimesed vihmast end segada ei lasknud, vajab taastamist Türi laululava ja järveäärne muru. Türi vallavalitsuse haljastusspetsialist Reelika Marrandi sõnul alustati koristustöödega juba öösel ning pinnase tahenedes tasandatakse sinna tekitatud rööpad. Festivali teenindanud kiirabiarst Mare Liigeri ütlusel möödus päev suuremate vigastusteta, vaid üks kokk lõikas endale noaga näppu nii, et oli vaja meditsiinilist abi pakkuda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. June 2009, 15:01
Otsi:

Ava täpsem otsing