EBRD üks edukaim tehing oli Hansapank

ÄP 16. juuni 2009, 00:00

Hansapanga endistel asutajatel Jüri Mõisal ja Hannes Tamjärvel ning Eestis suurimate metsaomanike hulka kuulnud Aivar Berzinil õnnestus oma tuuleenergiafirmasse kaasata investorina Euroopa Rekonstruktsiooni ja Arengupank (EBRD). EBRD-l on Mõisa ja Tamjärvega seoses head mälestused, sest Eestis küll esialgu Hoiupanga ja ka Maapanga tulevikku uskunud EBRDst sai pärast Hoiu- ja Hansapanga ühinemist viimase aktsionär. EBRD teenis sellelt investeeringult 3,7 miljardit krooni puhaskasumit. Nüüd siis on lootused tuuleenergia peal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:08

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing