Nokia asemel saime Ericssoni

ÄP 18. juuni 2009, 00:00

Eestis on üle kümne aasta otsitud oma Nokiat. Nüüd võib need otsingud lugeda lõppenuks, sest Nokia asemel saime oma Ericssoni. Ericssoni ja Elcoteqi vaheline kokkuleppe, mille kohaselt Elcoteq müüb osa oma Tallinnas asuvast tootmisüksusest Ericssonile, on rõõmustav uudis. Nüüd saab ka Ericssonist Eesti üks suuremaid tööandjaid, sest mobiiltelefonide lõpptootja palgale läheb 1200 senist Elcoteqi töötajat. Jääb veel üle loota, et ka Nokia järgib konkurendi sammu ning otsustab Ericssonist üle jäänud Elcoteqi tootmisüksused omakorda ära osta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing