Ärikeskused tühjenevad hoogtempos

18. juuni 2009, 08:28

Viljandi ärikeskustes on mitu kauplust
raskuste tõttu uksed sulgenud ning hoonete omanikel on tegemist, et tühjadesse
ruumidesse uusi rentnikke leida, kirjutab Sakala.

"Ära läinud rentniku asemele uut leida on tohutult raske," tunnistas kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp. Need kauplused ja ärid, kel veel vähegi jõudu jätkub, toimetavad Raudsepa sõnul Tallinnas. Viljandi vastu tuntakse küll huvi, kuid siin esindust avada ei julgeta.

Day Offi ja Home Gallery keskusesse rentnikke otsiv Raudsepp tõdes, et viimasel ajal on suletud mitu kauplust. "Ühed on lõpetanud ja teised kehvas seisus," võttis ta lühidalt Viljandi kaubanduse seisu kokku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2009, 08:28
Otsi:

Ava täpsem otsing