Südasuvine mõnus muusika

Lennart Beat 19. juuni 2009, 00:00

David Byrne lõi 21 aastat tagasi plaadileibeli Luaka Bop, kuna oli väsinud sõpradele kassettide kompileerimisest. Ta soovis kõigest lihtsamal viisil levitada eksootilisi brasiilia muusikalisi avastusi.

Tollest ajast saadik on Luaka Bop avaldanud asju, mille on suutnud üles leida vaid endine Talking Heads'i peaaju Byrne. Kõik, mida mees puudutab, muutub kullamast kullaks ja seda ka pärast 20 aastat esmailmumist. 2009. aasta suvi ongi parim aeg seni kõrvust mööda vuhisenud vooludest.

David Byrne ise võrdles kollektsiooni ideaalse raadiovastuvõtjaga, mis pakub kõikidel sagedustel vaid huvitavat ja ebamugavat muusikat.Lugege kodulehelt firma ajalugu ja kogu valik hakkab teile veel rohkem meeldima.

Eriti hästi toimiks kogumik päikesetõusu paiku, õnnelikus ülerahvastatud jõminas, mis on kestnud liiga kaua.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing