Parts sõjalaeval: rohkem ambitsioonikust!

19. juuni 2009, 17:56

Tallinnas viibival Ühendkuningriigi
kuningliku mereväe lipulaeval lennukikandjal HMS Illustrious sõnavõtuga esinenud
minister Juhan Parts ütles, et Eesti turismisektor peaks välja tulema
senisest ambitsioonikamate arendusprojektidega.

“Eestil peaks olema turistidele pakkuda märksa rohkem kui vaid Tallinna vanalinn ja ilus loodus, kuid julgete ja suurejooneliste projektidega eriti tihti välja ei tulda,” märkis Parts tänasel kohtumisel Briti-Eesti kaubanduskoja liikmetega.

Briti-Eesti kaubanduskoda loodi 1996. aastal eesmärgiga edendada ärisuhteid Eesti ja Ühendkuningriigi vahel. Koja eesmärk on pakkuda oma liikmesettevõtetele suuremaid äritegemise võimalusi, seda eelkõige ärikontakte vahendades ning Briti ja Eesti äriinimesi omavahel kokku viies.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. June 2009, 17:56
Otsi:

Ava täpsem otsing