Putin allkirjastas uue kriisiplaani

19. juuni 2009, 20:39

Venemaa peaminister Vladimir Putin
allkirjastas valitsuse kriisivastaste meetmete programmi, teatas RIA
Novosti.

Nädala pärast avaldatakse dokument valitsuse kodulehel.

Kriisiprogramm on viimase kolme kuu jooksul juba teine. Esimese kriisiplaani avaldas valitsus 6. aprillil ja selles kavandatud meetmed ulatusid 3 triljoni rublani. Riigieelarvest oleks tulnud 1,6 triljonit rubla.

Plaan sisaldas maksukoormuse alandamist ettevõtetele. Seejuures oleks ettevõtete tulumaks alanenud 20%ni. Uutesse seadmetesse investeerinud ettevõtted oleksid saanud täiendavat soodustust amortisatsiooni arvestamisel. Riik lubas subsideerida ka 2/3 refinantseeritavast tarbimislaenu intressist, kui raha kasutatakse auto ostuks. Ettevõtetele eraldati ligikaudu 15 miljardit rubla toetust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. June 2009, 20:39
Otsi:

Ava täpsem otsing