Insaiderid müüvad aktsiaid

22. juuni 2009, 09:58

USA suurettevõtete juhid kasutavad ära
sealsete aktsiaturgude 71 aasta suurima tõusu ning on hakanud müüma aktsiaid
suurima kiirusega alates kahe aasta tagusest krediidituru külmumisest.

S P 500 indeksi koosseisu kuuluvate ettevõtete insaiderite ehk nõukogu liikmete ja tippjuhtide aktsiate müük ületas ostusid 14 järjestikust nädalat ning nn netomüük kasvas 36 protsenti, kirjutab Bloomberg. Insaiderite aktsiamüük on kõrgeimal tasemel alates 2007. aasta juunist.

„Juhul, kui insaiderid müüvad aktsiate hinnaralli ajal, tähendab see seda, et nad ei usu, et aktsia hind on suuteline püsima sellisel tasemel,“ kinnitas uudisteagentuurile investeerimispanga RBC Bank investeeringute juht Joseph Keating.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. June 2009, 10:11
Otsi:

Ava täpsem otsing