Swedbank: tänavu kandideeris kohale 79% rohkem juhte

22. juuni 2009, 19:07

Enamasti otsime juhipotentsiaaliga
spetsialiste ettevõtte seest, kuid tänavusele ühele avalikule konkursile
kandideeris 79% enam inimesi kui mullu, sõnas Swedbanki personali planeerimise
ja arendamise osakonna juht Signe Vaks-Saareoja.

Vaks-Saareoja rääkis panga personalipoliitikast, et Swedbank koolitab ja arendab juhipotentsiaaliga spetsialiste ning edutab neid võimalusel juhi positsioonile. "Juhtide värbamist avalike konkursside läbi kasutame me väga harva," lisas ta.

"Selle aasta esimesel poolel oleme otsinud väliskonkurssiga vaid ühte juhti. Sama trend tipp- ja keskastme juhtide värbamisel oli meil ka 2008, kus väliskonkurssiga värbasime vaid ühe juhi," sõnas Vaks-Saareoja.

"Swedbankis on kandidaatide hulk sellel aastal võrreldes eelmise aastaga kasvanud oluliselt ehk 79%," lisas ta.

Vaks-Saareoja rääkis, et kandidaadid on kõikide nende konkursside raames olnud väga tugevad ja reeglina ka ametikoha profiilile vastavad. "Kõikidele, ka juhi konkurssidele laekub nõudmistele mittevastavaid CV-sid, aga nende osakaal ei ole reeglina suur."


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. June 2009, 19:07
Otsi:

Ava täpsem otsing