Tartus tehti lõpuaktusele pommiähvardus

22. juuni 2009, 12:09

Täna kell 11 Tartus Vanemuise teatris
alanud Tartu kutsehariduskeskuse lõpuaktusele tehti pommiähvardus ning maja
evakueeriti.

Täna kogunes Vanemuise juurde tuhatkond pidulikult riietatud lilledega lõpuaktusele kogunenut. Tegemist oli suure aktusega, kokku saab täna lõputunnistuse 788 kutsehariduskeskuse lõpetajat.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Remo Perli sõnul on demineerijad hetkel sündmuskohal, inimesed majast evakueeritud ning üritatakse tuvastada võimaliku pommi asukoht. "Kuskil kolmveerand tundi läheb aega veel. Kui midagi ei leita, võib ruumid taas avada," märkis Perli ja ei välistanud võimalust, et täna Vanemuises lõpuaktus ikkagi ka läbi viiakse.

Perli sõnul on siiamaani kogemused näidanud, et pommiähvardused, mis on tehtud nii koolidele kui kaubanduskeskustele, on osutunud valehäireteks. Kuid samas tuleb Perli sõnul iga ähvardust võtta tõsiselt ja kõik üle kontrollida. "Teiste pommiähvarduste kohta lõpuaktustele pole olnud küll midagi kuulda," lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. June 2009, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing