NYSE kaotab oma tugevust

24. juuni 2009, 17:03

NYSE Euronext on kaotamas kontrolli
aktsiatega kauplemise üle, kirjutab Bloomberg.

Kauplemissüsteem, mis asutati juba 217 aastat tagasi, teostas maikuus vaid 30,2 protsenti kõigist tehingutest, mis on 2,8 protsenti madalam viimasest madalpunktist veebruaris. Ka NYSE suurim konkurent Nasdaq OMX Group, kes on kauplejate üle võidelnud juba viimased 38 aastat, ei suutnud parimaks rühkida.

Suurima tüki tehingutest hammustas hoopis Direct Edge Holdings ja Bats Exchange, kes enam kui kahekordistasid oma tehingute arvu.

„Kui tegutsed puhtalt elektroonilisel turul, pole vahet, kas oled kõige vanem originaalne tegelane. Inimesed, kes kauplevad ei taha osta Nasdaqi või NYSE lugu. Nad tahavad kiiret ja parimat teostust madalaima hinna eest,“ sõnas UNX vanem asepresident Michael Rosen Bloombergile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. June 2009, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing