BÖRS: USA annab gaasi

25. juuni 2009, 15:55

Kuigi USA töötu abiraha saajate arv kasvas
ootamatult viidates tööjõuturu prognoositust aeglasemale paranemisele, on turud
praegu plussis.

Dow Jones tööstusindeks on kerkinud 2,06 protsenti, Nasdaq indeks 1,79 protsenti ja S P 500 aktsiaindeks 2,05 protsenti.

Hästi on kerkinud jaemüügiaktsiad. Koduse mööbli tootja Bed Bath Beyond on pärast analüütikute ootusi ületanud esimese kvartali kasumi teatamist tõusnud 10,5 protsenti. Kasum kasvas 14 protsenti 87,2 miljonile dollarile, mis teeb 34 senti aktsia kohta.

Office Depot on kerkinud pea 9 protsenti. Ka Macy'sel on üsna tavapärane tõusupäev pea 3,5protsendilise kerkimise juures. Jaekett Wal-Mart, kellele raskused majanduses paistavad vaid head toovat, on tõusnud 1,7 protsenti.

Tarkvaratootja Microsoft, kelle uut operatsioonisüsteemi Windows 7 saab juba homsest läbi interneti poole odavamalt tellida, on kerkinud 1,7 protsenti. Arvutitootja Apple on visanud juurde pisut enam, 2,5 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. June 2009, 20:50
Otsi:

Ava täpsem otsing