Lätlaste Air Baltic puksib Estonian Airi koduturult välja

29. juuni 2009, 08:20

Läti lennufirma Air Baltic müüb samadesse
sihtkohtadesse Tallinnast odavamaid pileteid kui Riiast, et Estonian Air turult
välja süüa.

Air Balticu piletihinnad on firma koduleheküljelt pileteid otsides Tallinnast algavatele reisidele keskmiselt kolmandiku võrra odavamad kui samadesse sihtkohtadesse Riiast piletit ostes, kirjutas E24.

See erinevus võib liinide kaupa oluliselt kõikuda ning mõned lähedasemad sihtkohad on Tallinnast ka kallimad kui Riiast. Ent reeglina on Tallinnast võimalik saada odavamat lennupiletit kui Riiast kõigisse sihtkohtadesse, kuhu lendab ka Estonian Air, ning ka mõnda sellisesse kohta, kuhu Eesti lennufirma ei lenda.

Samas on Air Balticu piletid sihtkohtadesse, kuhu Estonian Air ei lenda, Tallinnast ostes enamasti kallimad kui Riiast. Statistika näitab, et eestlastele Air Balticu hinnad meeldivad, sel aastal on Estonian Air jõudsalt Tallinnas oma turuosa kaotanud, sellal kui Air Baltic teatab järjest uutest reisijaterekorditest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 08:20
Otsi:

Ava täpsem otsing