Homsest tohib ELis müüa ka kõverat kurki

30. juuni 2009, 15:03

1. juulist võivad Euroopa Liidus jälle
müüki minna nii kõverad kurgid kui kiivas porgandid – Euroopa Komisjon on
otsustanud tühistada 26 eri liiki puu- ja juurvilja väljanägemist sätestavad
reeglid.

„Me ei pea selliseid asju ELi tasandil reguleerima,“ ütles ELi põllumajandusvolinik Mariann Fischer Boel täna Brüsselis tehtud avalduses. „Ei ole mõistlik visata kõlblikke tooteid minema üksi sellepärast, et need on vale suuruse ja kujuga,“ lisas ta.

Mõistlikku järeleandlikkust ilmutas EL ka 2007. aastal, loobudes nõudest, et Suurbritannia ja Iirimaa läheksid üle meetrisüsteemile ning lõpetaksid selliste mõõtühikute kasutamise nagu jard, toll, pint ja jalg, kirjutas agentuur Bloomberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. June 2009, 18:28
Otsi:

Ava täpsem otsing