Seadus, mis jäi paljude jaoks hiljaks

ÄP 01. juuli 2009, 00:00

Äripäeva küsitlusest selgus, et pärast töölepingu seaduse jõustumist kavatseb inimesi koondada viiendik ettevõtetest. Kõnekamad on aga teised arvud: 66% ettevõtjatest koondada ei kavatse ja 14% teatas, et neil kõik koondamised juba tehtud. Sellest võib teha kaks järeldust. Esimene variant: töölepingu seadusest pole ettevõtjatele loodetud päästerõngast, sest kellel vaja oli, ei jõudnud seadust ära oodata. Teine variant: seadus "läheb käiku", aga enamik ettevõtjaid ülehindab praegu oma olukorda. Mõlemad on halvad variandid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing