Käibemaksu tõus Tallinna ühistranspordi piletihindu ei kergita

03. juuli 2009, 16:03

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli kinnitas,
et vaatamata käibemaksumäära tõusule linnavalitsus ühistranspordi piletihindu
tõsta ei kavatse.

Ühistranspordi kasutajad võivad Mutli sõnul kindlad olla, et hoolimata 1. juulil toimunud käibemaksu määra tõusust ühistranspordi sõidupiletite hinnad Tallinnas sel aastal ei muutu. "Käibemaksutõusust tingitud vaegtulu kaetakse linnakassa arvelt," ütles Mutli Raepressi teatel.

Abilinnapea sõnul on linnavalitsuse eesmärgiks ühistranspordi hinnad võimalikult madalal hoida ning seeläbi ühistranspordi kasutamist soodustada. "Meenutagem, et lisaks hinna hoidmisele oleme teinud ka mitme piletiliigi osas lausa hinna langetamise otsuse – 1. jaanuarist langetasime tunnipiletite hindu ja 1. juunist kuni 25% ekspressbussipiletite hindu," ütles Mutli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. July 2009, 16:03
Otsi:

Ava täpsem otsing