Koondamislaine vaibus

ÄP praktikant 03. juuli 2009, 19:02

Ettevõtjate hinnangul on suurimad
tööjõu kärpimised juba tehtud ning ka peale 1. juulit pole uut koondamislainet
oodata.

„Need töötajad, kes praegu on, neid püütakse hoida," kommenteeris EKI direktor Marje Josing. Ta lisas, et need, kes on läinud koondamisteed, on selle sammu juba varem ära teinud. Josing nentis, et kahjuks ei teki hetkel siiski uusi töökohti juurde. Mõne protsendi võrra kasvas teises kvartalis nõudlus IT-valdkonnas, kuid kõige halvemad on ehitusala tööjõu näitajad.

Josing võrdles Eesti ärikeskkonda arenenud riikidega. Ta ütles, et edenenud maades on ettevõtjatel suurem vastutus töötajate ees. Eestis ei tohiks tekkida meelsus, et liiga lihtsalt antakse alla ega hoolita töötajate õppe peale kulutatud investeeringutest," lisas Josing.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. July 2009, 19:02
Otsi:

Ava täpsem otsing