BÖRS: kirju teisipäev Tallinnas

07. juuli 2009, 16:45

Täna võeti Tallinna börsist pea maksimum -
vähese kogukäibega pandi üht- või teistpidi liikuma enamus aktsiate hindadest.
OMXT indeks kerkis 0,85%.

Kui eile suudeti kogukäibeks kaubelda 1,4 miljonit krooni, siis tänase päeva lõpp viskas käibe kahe miljoni krooni alla. Eesti Telekomi 0,9 miljoni kroonine käive langetas börsi suurima ettevõtte turuväärtust 0,68% jagu.

Teiste hulgas likviidsusängi põdeva Tallinna Kaubamaja aktsia hind lükati kolme väikese tehinguga 9,65% kallimaks. Üsna soliidselt osteti aga Harju Elektri aktsiat, mille hind paisus veerandmiljoni krooni suuruse käibega 4,07%. Veidi rohkem raha liikus aga läbi Tallinki aktsiate, mille tulemusena kerkis laevanduskontserni turuväärtus 3,03%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 17:06
Otsi:

Ava täpsem otsing