Lennuakadeemia juhiks sai Jaan Tamm

07. juuli 2009, 07:52

Eesti Lennuakadeemia valimiskogu valis
õppeasutuse uueks rektoriks Jaan Tamme, kes juhtis varem Lennuliiklusteeninduse
Aktsiaseltsi. Uue rektori ametiaeg vältab viis aastat.

Vastne rektoriks valitu on sündinud 7. novembril 1957. aastal Tartus, edastas haridus- ja teadusministeerium. Aastast 1987 on ta tehnikateaduste kandidaat ning aastast 2002 rahvusvahelise lennunduse ärijuhtimise magister (MBA), kirjutas Tartu Postimees.

Jaan Tamm on töötanud Tallinna Polütehnilises Instituudis, aktsiaseltsis Estonian Air juhatuse liikmena, riigiettevõttes Eesti Lennujaamad haldusnõukogu liikmena, Eesti Lennuametis peadirektori asetäitja ja peadirektori kohusetäitjana ning Lennuliikluse Aktsiaseltsis juhatuse esimehe ja tegevjuhina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 07:52
Otsi:

Ava täpsem otsing