Matvere soovib vähki enda reklaamijatele

ÄP 08. juuli 2009, 00:00

Armastatud näitleja ja laulja Marko Matvere tegi majandusaasta aruandes ootamatu avalduse. Aruande lõpus oli "nuhkivatele ajakirjanikele" saadetud sõnum: "Soovin, et sa sureksid vähki!!!" Kindlasti viskab lugupeetud artistil vahel üle, et meedia tal igal pool sabas sörgib, ja temas ärkab misantroop. Aga majanduslikult mõtleva inimesena peaks ta taipama, et tema osaühing teeb miljonikäivet tänu rahva armastusele ja seda rahva armastust õhutavad suuresti takka just temast kirjutavad ajakirjanikud. Kui nad kõik vähki sureksid, läheks ka Matverel raskeks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing