Villasid ehitatakse majanduskriisist hoolimata

08. juuli 2009, 07:53

Keskmisest kallimaid eramuid projekteeriva
firma Teigar Sova Arhitektid tellimuste arv on võrreldes eelmise sügisega
järsult kasvanud, samas elab osa arhitektuuribüroosid aga peaaegu peost
suhu.

Arhitekt Vahur Sova nentis, et majanduskriis ei mõju kõigile ettevõtetele sugugi ühtmoodi ning jõukad kliendid pole Eestist kuhugi kadunud. Raskest ajast hoolimata on keskmisest kallimate ja eksklusiivsete eramute projektide tellimine tänavu kevadel hoopis järsult kasvanud, kirjutas Postimees.

Tellimuste arvu kasv on Sova sõnul tingitud ehitushindade langusest. Varakad inimesed, kes majandusbuumi ajal pidasid ehitamise alustamist mõttetuks, on nüüd leidnud, et on paras hetk tegutsema hakata ning ka ehitaja leidmisega ei tohiks praegu raskusi tekkida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. July 2009, 07:53
Otsi:

Ava täpsem otsing