Alkoholitootja Remedia läks alkoholipoeketi omaniku kätte

Katre Pilvinski 10. juuli 2009, 00:00

Pooled ei soostu alkoholitootja suuromaniku vahetust täpsustama.

Deltaroni omanik Fleidervis kinnitas, et Remedia aktsiad liikusid tema kontole. "Kuid tegemist pole ostu-müügitehinguga. Tegemist on ühe tehingu garantiiga," kommenteeris ta. Fleidervis ei soostunud tehingut täpsustama.

Remedia juhatuse liige Vladimir Feldman aga kinnitas, et omanikevahetus on toimumas. "Kuna paaris lepingupunktis pole jõutud teise poolega kokkuleppele, lükkub ostu-müügilepingu allakirjutamine tõenäoliselt järgmisesse nädalasse," ütles ta.

Eesti väärtpaberite keskregistri andmetel on 31. juunil alkoholitootja Remedia aktsiaid liikunud OÜ Deltatron arvele. Remedia suuromanikule Igor Zavizionile kuulus alkoholitootja ettevõtete Offex Baltic OÜ (osalus 32,24%) ja Andrea Trade OÜ (osalus 31,05%) kaudu. Deltatroni omanikul Alla Fleidervisel on osalus mitmes jaemüügifirmas, nende hulgas firmas Vimonte, mis tegeleb alkoholi müügiga Y2K Ararati poeketi kaudu. Lisaks omab Fleidervis Bermuuda restorani Tallinnas Merivälja teel.

Remedia pole äriregistrile oma 2008. aasta tulemusi esitanud. 2007. a sai alkoholitootja 65 miljoni kroonise käibe juures 292 000 krooni kasumit, aasta varem oli 60miljonilise käibe juures kahjum pool miljonit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:09
Otsi:

Ava täpsem otsing