BÖRS: Aasia ettevaatlikult optimistlik

10. juuli 2009, 09:42

Aasia aktsiaturud tõusid ettevaatlikult.
Tehnoloogia- ja toorainekompaniide aktsiad tõusid, laevanduskompaniide ja
Jaapani kinnisvaraarendajate omad langesid.

Rio Tinto aktsia hind tõusis 1,8 protsenti, 48,44 Austraalia dollarile. Lõuna-Korea suurim merelaevanduskompanii STX Pan Oceani aktsia hind langes 2,8 protsenti. Kuna Tokios kasvasid väljarentimata kontoripinnad, langes Mitsubishi Estate aktsia 3,1 protsenti, kirjutab Bloomberg. Ühtlasi langesid ka Tokio kesklinnas rendihinnad.

Laevakompaniide aktsaiad kukkusid, kuna Baltic Dry indeks, mis mõõdab rahvusvaheliste mereliinidel laevade prahtimise hindu, langes eile Londonis 2,9 protsenti. Prahtimishinnad on seitsme päevaga kukkunud 20 protsenti.

Hongkongi aktsiaturg tõusis 0,1 protsenti, Taiwan 0,3 protsenti, Austraalia 0,8 protsenti, India 0,1 protsenti ja Malaisia 0,2 protsenti. Jaapani aktsiaturg langes 0,04 protsenti, Hiina 0,4 protsenti, Korea 0,2 protsenti, Tai 1,6 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2009, 09:42
Otsi:

Ava täpsem otsing