Tarand liitub europarlamendis rohelistega

10. juuli 2009, 09:45

Üksikkandidaadina europarlamendi valitud
Indrek Tarand avalikustas täna, et liitub europarlamendis roheliste
fraktsiooniga.

Tarand ütles Kuku raadiole, et kampaania ajal tehti talle etteheiteid, et üksi ei saa europarlamendis midagi teha ja on ebaviisakas mitte öelda, kellega ta europarlamendis ühineb. Selle peale vastas Tarand, et peab läbirääkimisi kõigiga ning lisas, et viimase kahe nädala jooksul on ta kõnelenud viie erineva fraktsiooniga ja tegi oma otsuse.

"Kirjutasin alla, et ühinen iseseisva ja sõltumatu saadikuna euroopa roheliste fraktsiooniga," kinnitas Tarand, märkides, et erinevalt mõnest teisest fraktsioonist ei nõudnud rohelised temalt parteisse astumist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2009, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing