Eestis üha enam illegaalidest afgaane

11. juuli 2009, 09:11

Piirivalve pidas eile Tallinnas
D-terminalis kinni kaks Afganistani kodanikku, kes olid minemas Stockholmi
laevale. Selgus, et afgaanid olid Kagu-Eestis Venemaa poolt salaja üle piiri
tulnud.

Kaks Afganistani kodanikku äratasid piirivalvurites kahtlust ning nende dokumente kontrollides selgus, et neil pole mingit õigust Eestis olla, mistõttu saadetakse nad Venemaale tagasi, vahendas Reporter.ee.

Juuni viimasel päeval peeti samuti Tallinna reisisadamas kinni kolm Afganistani Islamivabariigi kodanikku, kes samuti olid Eestisse saabunud Venemaa kaudu ning kasutasid Eestit vaid läbisõidu kohaks. Siit minnakse edasi Rootsi või mõnda teise Euroopa riiki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2009, 09:11
Otsi:

Ava täpsem otsing