Innar Susi: riik võiks pensioniraha koju tuua

11. juuli 2009, 18:24

Tekstiilitootja Toom Tekstiil osanik Innar
Susi leiab, et riik võiks pensionifondidesse pandud raha koju tagasi tuua ja
selle Eesti ettevõtlusesse paigutada.

„Töötukassad ja pensionifondid on kõik oma raha viinud välismaale, nüüd tuleks see tuua tagasi ja paigutada Eesti ettevõtlusesse, et katta ressursi puudujääki,“ selgitas Susi ning lisas, et seda ei peaks mitte kontrollimatult tegema vaid näiteks riigi poolt loodud või riigistatud kommertspanga kaudu.

Eestiga võrreldes tuleb Ameerika oma ettevõtjatele tunduvalt rohkem appi. „Eestis sellist asja pole, et valitsust huvitaks, kuidas ettevõtlusel läheb,“ ütles Susi.

Ka teine Toom Tekstiili omanik Illimar Toom ütles, et riik peaks astuma selgemad sammud, et ettevõtjad tunnetaks abi olemasolu. „Muidu on tegemist populismi või informatsiooniga aga mitte abiga,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2009, 18:24
Otsi:

Ava täpsem otsing