Täna näeb võistlemas Gerd Kanterit

11. juuli 2009, 11:09

Täna, 11. juulil, võistleb Eesti heitealade
paremik Tallinnas Kadrioru ja TTÜ staadionitel toimuvale heitjate
seeriavõistluse III etapil, teiste seas astub võistlustulle Gerd Kanter, kes
võistles Tallinnas viimati tänavu veebruaris.

Võistluse peakorraldaja Ants Kiisa sõnul tõotab laupäevane heitjate mõõduvõtmine kujuneda mitmeski mõttes väga põnevaks. „Lisaks Gerd Kanterile, keda Tallinnas tihti võistlemas ei näe, läheb starti pea kogu Eesti heitealade paremik,“ ütles Kiisa.

Näiteks testib võistlustel vormi nädal hiljem Kaunases Euroopa noorsoo meistrivõistlustel starti minev Margus Hunt. Kuulitõukes teeb oma hooaja avavõistluse Taavi Peetre, kellele pakub tugevat konkurentsi Universiaadil neljanda koha saanud Raigo Toompuu. Odavisketippudest näeb võistlemas näiteks Marko Jänest, naistest Jana Trakmanni.

Planeeritud stardi peab vahele jätma kahjuks naiste odaviske esinumber Moonika Aava, kes möödunud nädalavahetusel Venemaal toimunud võistluse järgselt kergelt haigestus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2009, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing