Jaano Vink: paljud ehitusfirmade omanikud mõtlevad müügile

12. juuli 2009, 18:24

Usun, et täna ja lähemal aastal mõtleb üha
suurem hulk tänaseid ehitusfirmade omanikke, kas poleks mitte mõistlik äri maha
müüa, arvas Nordeconi juht Jaano Vink.

"Paljud aga mõttest reaalse tehinguni jõuavad on juba iseküsimus," lisas Vink, kes kinnitas, et tänasel turul võib küll leiduda investoreid, kes oleksid valmis ehitusettevõtet ostma.

"Küsimus on ju vaid ettevõtte hetke "tervises" ja tema võimes tulevikus investorile sissepandud raha tagasi teenida. Kui selline ettevõte leidub, siis on küsimus vaid hinnas ja seniste omanike usus ning tahtmises asjaga tegeleda," märkis Vink.

Hiljuti maha müüdud Koger Ehituse müügi kohta ei osanud Vink aga suurt midagi öelda. "Ei oska ega saa kõnealust tehingut kuidagi kommenteerida. Koger Ehitus (2008 aasta lõpus loodud firma) on minule täiesti tundmatu. Kuna ehitusturul tema tegevusega pole kokku puutunud, siis pole ka huvi tundnud, millega tegu. Eks omanikud/juhid oskavad öelda," märkis Vink.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2009, 18:24
Otsi:

Ava täpsem otsing