Andres Sõnajalg: Kruuda kaotus meie omast kordades suurem

13. juuli 2009, 13:19

Andres Sõnajala sõnul sai nende
telekanalile TV 1 saatuslikuks see, et alustati majanduse esimese õitsengu ajal,
ometigi tõdes ettevõtja, et Oliver Kruuda rahaline kaotus telemeediast oli
kordades suurem.

Andres Sõnajala sõnul käivitati telekanal majanduse esimese õitsengu ajal, mis toona ratsutas samamoodi aktsiaturu kõrglainetel, kuid siis kukkus kogu Andres Sõnajalgmajandus kokku ning käibeprognoosid, mis reklaamiagentuurid toona tegid, lihtsalt ei täitunud ja raha ei tulnud, kirjutas E24.

„Oliver Kruuda on selles mõttes analoogne juhtum, ta alustas samamoodi tõusu peal, ta plaanid polnud halvad, kuid majandus kukkus kokku, ja kui ainult võrrelda summasid, mida Kruuda sisse pani ja mida meie, siis tema kaotus on kordades suurem,“ märkis Sõnajalg.

"Ainus, mida kahetseme kanali müügi puhul, on see, et Ernesto PreatoniAndres Sõnajalg tahtis selle 1997. aastal 55 miljoniga ära osta, aga ta ütles ka, et tema ajendiks on investeeringute kaitsmine, see aga ei olnud see, mille jaoks me selle kanali tegime," märkis Oleg Sõnajalg, kes koos vennaga lõpuks telekanali ühe krooni eest koos kõigi kohustustega maha müüs.

Pankrottides ja rahapesus süüdistatud vennad Oleg ja Andres Sõnajalg pole praegu enda sõnul kellelegi võlgu, nende käest pole välja mõistetud mitte ühtegi senti, nad pole kellelegi maksnud ja neil ei ole ka ühtegi nõuet üleval.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. July 2009, 13:47
Otsi:

Ava täpsem otsing